Ügyfélszolgálat

PARTNER A CSOMAGOLÁSBAN!

Tel: +36 1 204-4368

Fax: +36 1 204-4367

E-mail: amco@amcokft.com

H-1117 Budapest,

Budafoki út 111-113.

Részletes térkép >

Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek: 8-16 óra

Csomagolástechnikai Webáruház

Tekintse meg az AMCO Csomagolástechnikai Webáruházát!

Csomagolóanyagok és csomagológépek akár raktárról azonnal!

Kattintson ide >> www.amcokft.hu

Klaszter

Az AMCO Kft. az OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter tagja

Hírlevél

Lájkolja Ön is oldalunkat!

Keressen az AMCO honlapon!

amcokft.com

Bemutatkozás

Tisztelt Vevőink, tisztelt Partnereink!
 
Az AMCO Kft. “Partner a Csomagolásban” – egy egyszerű mottó, amely felett el lehet könnyen siklani, ám ha figyelmesen olvassa, felismerheti, hogy ezek a szavak hűen tükrözik cégünk küldetését és azt a filozófiát, amelyre tevékenységünket alapozzuk. 
 
Kik vagyunk? Mik a célkitűzéseink? Hogyan tudjuk Önöket támogatni munkájukban?
 • Az AMCO Magyarország egyik legfontosabb csomagológép és -anyag forgalmazója.
 • Az ország legnagyobb csomagolóipari bemutatótermével büszkélkedhetünk, ahol különböző csomagolástechnológiai megoldásokat lehet kipróbálni és megbeszélni.
 • Vevőinknek díjmentes konzultációt nyújtunk és sok esetben segédkezünk a vevő számára legoptimálisabb csomagolási megoldások meghatározásában.
 • Az AMCO főként a közép- és kisvállalkozó gyártócég szektorra fókuszál, szolgáltatásainkkal segítjük őket a nagy multicégekkel szembeni piaci versenyképességük megartásában.
 • Az AMCO ügyfél központú szemléletre törekszik, mely következtében elhivatottságot érzünk a vevő igényeinek kielégítésére, a kiválasztási folyamattól az üzemelés teljes időtartama alatt, beleértve a garancia időn túli időszakot is.
Szolgáltatásaink és technológiáink alapvetően a legtöbb csomagolással járó ipari szektorban alkalmazhatóak. Élelmiszer és üditőiőipar, könnyűipar, nyomdászat és számos egyéb terület.
Ezt a sokoldalúságot az teszi lehetővé, hogy technológia kinálatunkat az egyes iparágak közös és eltérő csomagolási szükségleteinek figyelembe vételével alakítottuk ki.
 
Ajánlataink:
 • Csomagológépek és rendszerek
 • Csomagolóanyagok
 • Szakszerviz a garanciaidő alatt és azt követően is
 • Ingyenes konzultáció, tanácsadás,  csomagolás tervezés és próbacsomagolás
 • Gép bérlet és lízing lehetőség
 • Használt és felújított gép- és árengedményes csomagolóanyag vásárlás
 
Ezen kiadványunkban, a közép-kelet európai piacon szerzett sok éves tapasztalatunkra alapozva szeretnénk bemutatni a kis- és középvállalkozások számára hasznosnak bizonyult csomagolástechnikai megoldásainkat.  Meggyőződésünk, hogy ezek a rendszerek a csomagolási szükségletek széles skáláját lefedik.
Reméljük, hogy Ön is hasznosan forgatja ismertetőnket, valamint meglátogatja honlapunkat, ahol részletesebb tájékoztatót talál termékeinkről.
 
Szívesen látjuk bemutatótermünkben, ahol csomagolási elképzeléseit a gyakorlatban is kipróbálhatja, valamint segítségünkkel az Önnek legmegfelelőbb, leggazdaságosabb csomagolástechnikai megoldásokat találjuk meg.
 
Reméljük, hogy látogatásával megtisztel bennünket.
 
Magyar Kálmán

Ügyvezető igazgató 

Honlap készítés